Ootame teid kõiki 4. juunil osalema online koolitusel "Kõik Grillist", mida veavad BBQ meister Tarvo Kullama Toiduakadeemiast & Juhan Heinsalu restoran Mimosast. Koolitust modereerib Helen Vihtol
Hea kokandushuviline!

EPÜ kutsub sind osa saama esimesest avalikust online koolitusest, mis avab Sulle uksed grillimise imelisse maailma.  Koolituse hind on 15 EUR ning registreerimiseks saada allolev vorm ning kanna üle koolituse tasu (peale seda saadame sulle arve). Päev enne koolitust saad Zoom keskkonna koodi, mis avab sulle osalemise :)
Zoom appi saad alla laadida siit: zoom.com

KOOLITUSE TASU 15 EUR palume kanda:
MTÜ EESTI PEAKOKKADE ÜHENDUS
a/a  EE927700771003115409
Selgitus: Kõik Grillist ja osaleja nimi

NB! Koolitus on toimunud, kuid soovi korral võid osta järelvaatamise lingi.
Email again:
Mida õpime:
- grillide tüübid: gaasigrill, söegrill (ufo ja mangaal), keraamiline grill, pelletgrill (elektrigrill), suitsuahi, elektriline suitsuahi
- mida saab grillida: lihad (erinevad loomad ja erinevad jaotustükid)
köögiviljad, desserdid, hautised/pajad, pizzad (leivad, saiad), juustud.
- kui kaua peab grillima: temperatuur ja aeg
- lihade jaotustükid
- rasvasus
- lihaskiu sitkus
- niiskus grillimisel
- siseelundid
- marinaadid: märjadkuivad
- suitsuvannid: niisked, kuivad

Koos meiega saad valmistada ja õppida, kuidas grillil:
- valmistada köögivilju
- küpsetada sepikut
- teha magustoitu
- valmistada terve kana
- terve kala
- sea sisefileed
- veise antrekooti
- kaua küpsenud bbq liha
- burgerit

ja palju, palju muud.

Aitäh meie heale toetajale Big Green Egg Eestile!!!


Koolituse osalemisega toetad Eesti Peakokkade käekäiku!
Aitäh ja kohtumiseni :)