JUHATUS
TAIGO LEPIK – EPÜ President
Taigo töötas Swissôtelis seitse aastat selle avamisest saadik. Enne seda on Taigo töötanud Tartus restoranis Atlantis, Inglismaal Heycock Hotel'is ja Regina Baltica laeval. Alates 2014. aastast 2024 lõpuni oli ta Eesti Vabariigi Presidendi Kantselei peakokk.
2025 aastast on ta restoranide Härg ja Pull peakokk.
2022. aastal tunnustas Prantsuse valitsus Taigot põllumajanduse teenetemärgiga tema väljapaistva töö eest kulinaarsete sidemete edendamisel Eesti ja Prantsusmaa vahel.
EPÜ liige aastast 2008. EPÜ juhatusse kuulub 2018. aastast. Samal aastal valiti Taigo Lepik EPÜ Presidendiks.
MARU METSPALU
EPÜ tegevjuht
Maru on tunnustatud taimetoidu kokk. Maru on eestvedamisel sai restoran Von Krahl AED endale ahvatleva taimetoidumenüü. Samuti on ta käivitanud ja juhtinud restorani Tru Kitchen. Praegu jagab ta end EPÜ ja Puljong OÜ tegemiste vahel, lisaks õpetab Tallinna teeninduskoolis vegan kokkasid ning koolitab Paras kompott OÜ alt kokkasid ning teeb eriõhtusööke.
EPÜ liige aastast 2020. EPÜ juhatusse kuulub aastast 2021.
chef@chef.ee, tel 5560 1445
KOIT UUSTALU
Koit on töötanud peakokana restoranides Nero ja Neikid. Hetkel on Koidu hallata ja juhtida GMP Pühajärve restoran, GMP Patisserie ja Von Gernet / Villa Friedheim Haapsalus. Praegu seisab Koit aga oma ettevõtmise Good Food by Koit Uustalu tegemiste taga.
2011. aastal osales ta Aasta Kokk konkursil, kus saavutas 2. koha.
EPÜ liige aastast 2011. EPÜ juhatusse kuulub aastast 2018.
MARTIN MEIKAS
Martin on töötanud peakokana restoranides GoSpa, Pädaste, Neh, Kaks Kokka, Ö, NOA. Martinile on omane tõlgendada tuttavaid maitseid nüanssidega, mis toovad esile tooraine potentsiaali ning mitmekülgsuse.
2025 aasta suvel avas ta O2 restorani, mida nimetatakse kohaks, kus Skandinaavia ja Aasia maitsed kohtuvad.
Aasta Kokk 2009 võitja.
EPÜ liige aastast 2011. EPÜ juhatusse kuulub aastast 2024.
HERKKI RUUBEL
Herkki on töötanud peakokana Hedon spas, Rannahotellis, Villa Ammendes.
2023. aastal osales Aasta Kokk võistlustel ja saavutas kolmanda koha. 2024. aastal oli Bocus d'Or Europa maitsekohtunik. Peale Pärnu Kutsehariduskeskuses õpetamise, mis on talviti tema põhitöö, peab ta suvel sõbraga gurmeetoidu foodtrucki Toidutiim.
EPÜ liige aastast 2019. EPÜ juhatusse kuulub aastast 2024.
Eesti Peakokkade Ühenduse juhatus kinnitati 03.06.2024