JUHATUS

TAIGO LEPIK – EPÜ President

Taigo töötas Swissôtelis seitse aastat selle avamisest saadik. Enne seda on Taigo töötanud Tartus restoranis Atlantis, Inglismaal Heycock Hotel'is ja Regina Baltica laeval. Alates 2014. aastast on ta Eesti Vabariigi Presidendi Kantselei peakokk.

2022. aastal tunnustas Prantsuse valitsus Taigot põllumajanduse teenetemärgiga tema väljapaistva töö eest kulinaarsete sidemete edendamisel Eesti  ja Prantsusmaa vahel.

EPÜ liige aastast 2008. EPÜ juhatusse kuulub 2018. aastast. Samal aastal valiti Taigo Lepik EPÜ Presidendiks.

 

 

MARU METSPALU

EPÜ tegevjuht

Maru on tunnustatud taimetoidu kokk. Maru on eestvedamisel sai restoran Von Krahl AED endale ahvatleva taimetoidumenüü. Samuti on ta käivitanud ja juhtinud restorani Tru Kitchen. Hetkel on tema töökohaks Puljong OÜ, kus tema käe all valmivad taimsed kastmed.

EPÜ liige aastast 2020. EPÜ juhatusse kuulub aastast 2021.

chef@chef.ee, tel 5560 1445

 

 

KOIT UUSTALU

Koit on töötanud peakokana restoranides Nero ja Neikid. Hetkel on Koidu hallata ja juhtida GMP Pühajärve restoran, GMP Patisserie ja Von Gernet / Villa Friedheim Haapsalus.

2011. aastal osales ta Aasta Kokk konkursil, kus saavutas 2. koha.

EPÜ liige aastast 2011. EPÜ juhatusse kuulub aastast 2018.

 

 

MARTIN MEIKAS

Martin on töötanud peakokana restoranides GoSpa, Pädaste, Neh, Kaks Kokka, Ö, NOA.

Aasta Kokk 2009 võitja.

EPÜ liige aastast 2011. EPÜ juhatusse kuulub aastast 2024.

 

 

HERKKI RUUBEL

Herkki on töötanud peakokana Hedon spas, Rannahotellis, Villa Ammendes.

2023. aastal osales Aasta Kokk võistlustel ja saavutas kolmanda koha. 2024. aastal oli Bocus d'Or Europa maitsekohtunik.

EPÜ liige aastast 2019. EPÜ juhatusse kuulub aastast 2024.

 

 

Eesti Peakokkade Ühenduse juhatus kinnitati 03.06.2024